Spinning


 

Acum poti practica si spinning la sala Taky Fitness – Bucuresti.
 

Spinning-ul este o activitate aerobica care se poate practica in grup, in sala de spinning, pe biciclete stationare.

Instructorul de spinning se pozitioneaza in fata celorlalti pe o bicicleta si ii antreneaza intr-un program de aprox. 60 minute de ciclism in grup.

 

Scopul antrenamentului este de a simula situatii reale din ciclism cum ar fi urcarea dealurilor sau sprinturile. Instructorul va va purta prin diverse intensitati ale vitezei si rezistentei pentru a va creste ritmul cardiac, nivelul de dificultate simuland astfel pedalarea unei biciclete clasice in natura.

sala spinning in bucuresti

Ora de spinning se desfasoara pe ritm de muzica si instructorul motiveaza in permanenta spre marirea efortului si a ritmului de pedalare.

 

Muzica antrenanta, sugestii si incurajari din partea instructorului, totul este gandit in asa fel incat persoanele care practica acest tip de antrenament sa fie cat mai motivate. Clasa incepe cu o perioada de incalzire urmata de 30-45 minute de antrenament si de 10 minute pentru revenire.

 

Este un exercitiu cardio intens si, prin urmare, rezistenta ta fizica se va imbunatati vizibil dupa numai cateva sedinte; Intr-o ora de spinning arzi aprox. de 500-1.000 Kcal !

 

Efortul este deosebit de relaxant si este unul dintre sporturile care te ajuta cel mai bine sa elimini stresul acumulat intr-o zi in Bucurestiul aglomerat. Iti dezvolta capacitatea respiratorie si coordonarea.

 

Beneficii:

– vei arde calorii

– iti vei imbunatati ritmul cardiac

– iti vei tonifia muschii coapselor intr-un mod care te va surprinde pur si simplu!

 

Este foarte eficient pentru slabit, insa mai cu seama e foarte distractiv!

 

Va asteptam cu drag la antrenamentele de spinning. Nu uitati prosopul, apa si entuziasmul :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS